ТМ "Масар" м. Тернопіль
  • Головна
  • Про нас
  • Продукція
  • Подарункові набори
  • Магазини / Доставка / Оплата
  • Контакти

Про нас

Фермерське господарство «Масарівські Липки» є одним із відомих на Західній Україні виробників ковбасних виробів, яке знаходиться на Тернопільщині у місті Копичинці.

Особливе місце у розвитку ФГ займає виробництво м’ясної продукції під власною ТМ «МАСАР». Історія розвитку підприємства розпочалася із маленького домашнього ковбасного цеху, який згодом переріс у велике Фермерське господарство, власником якого є Липка Василь Богданович. Фермерське господарство «Масарівські Липки» займається вирощуванням зернових та технічних культур, вирощуванням свиней та курчат-бройлерів. Відгодівля курчат і свиней забезпечується власною сировиною. Зокрема на підприємстві функціонує комбікормовий завод. Також виробляється соєва олія та соєва макуха, які використовуються як кормові добавки. Окрім того підприємство має власний забійний пункт ВРХ та свиней, забій сухопутньої птиці.

Каталог продукції

Виробництво м’ясної продукції

Використовуючи свій багаторічний досвід виробництва, що ґрунтується на кращих українських традиціях, підприємство виробляє понад 150 найменуваннь високоякісної продукції. Серед них ковбаси варені, сосиски та сардельки, напівкопчені, варено-копчені, копчено-запечені, сирокопчені, сиров’ялені, делікатеси з м’яса птиці та свинини, паштети, хлібці, зельци, шашлик, тощо. Прайслист ТМ «Масар» щомісяця поповнюється новими видами м‘ясних, ковбасних виробів та делікатесів. Велика увага приділяється якісним критеріям продукції та виготовляється під чільним наглядом майстрів, технологів. Вся продукція підприємства пройшла відповідні лабораторні випробовування на базі обласної санепідстанції та отримала позитивні висновки державної санітарноепідеміологічної експертизи.

Де Ви можете знайти нашу продукцію?

Географія точок реалізації готової продукції являє собою Західну частину України, частково Центральну, де реалізується власним транспортом. Крім того заключено договори з оптовиками і дистриб’юторами, які реалізують продукцію в роздібні мережі на Сході та Півдні  України .

За 25 років роботи на ринку України ТМ «Масар» зарекомендувала себе як надійний і перспективний партнер. Станом на сьогодні налагоджені відносинами з такими великими національними і регіональними мережами, як Сільпо, NOVUS, «Велика Кишеня», «Вопак», «Рукавичка», «Комора».  Також локальними мережами, такими як «Смаколик», «Теко-Трейд», «Теко», «Норма», «Нива», «Добре разом”. Також створено власну мережу магазинів «Масар м’ясопродукти» та франшизи, що розвивається в містах Західної України.

Дізнатись більше

На підприємстві використовується новітнє технологічне обладнання відомих європейських фірм (Multivac, Handtmann, Laska, Polyclip, Autotherm, тощо). Також розроблено власні технічні умови на групи варених та напівкопчених ковбас, на які отримано позитивні висновки державної санітарноепідеміологічної експертизи. Частина продукції виготовляється за державними стандартами (ДСТУ).

Сертифікати якості

У 2016 році ФГ отримало сертифікат «HALAL» за рішенням центру Дослідження та Сертицікації Халяль «Альраід». На початку 2017 року підприємство у ході перевірки підтвердило відповідність системи FSSC 22000 (FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION). FSSC 22000 – це міжнародна схема сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги якої базуються на міжнародному стандарті ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009, принципах HACCP та додаткових вимогах FSSC 22000.

Краща продукція до Вашого столу!

Окрім того, підприємство забезпечене великою кількістю власного автотранспорту різної вантажопідйомності, яке обладнане холодильними установками, що дозволяє транспортувати продукцію у відповідних умовах. Продукція ТМ «Масар» та особисто його керівник Липка Василь Богданович були нагороджені численними грамотами та дипломами за кращий продукт Тернопілля та України в цілому. Завдяки наполегливій праці та злагодженим діям працівників ФГ «Масарівські Липки» споживач має можливість оцінити справжню якість продукції ТМ «Масар».

РОСЛИННИЦТВО, ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА ЗЕРНА

На сьогодні ФГ “Масарівські Липки” займається вирощуванням зернових та технічних культур, зокрема: озимої пшениці, озимого та ярого ячменю, озимого ріпаку, кукурудзи, сої, гороху, тощо. Господарство обробляє орендовані землі на території Гусятинського та Чортківського районів Тернопільської області.

ТВАРИННИЦТВО

Продукція ТМ “Масар” на 75% виготовляється із власної сировини. ФГ займається вирощуванням свиней та курчат бройлерів. У сучасних та обладнаних приміщеннях на ФГ вирощують свиней таких порід, як ландрас, велика біла, дюрок тощо та курчат бройлерів породи ROSS-308 та СООВ-500, для забезпечення власних потреб у м’ясній сировині.

КОВБАСНІ ВИРОБИ

Підприємство виробляє понад 150 найменувань високоякісної продукції. Серед них ковбаси варені, сосиски та сардельки, напівкопчені, варено-копчені, копчено-запечені, сирокопчені, сиров’ялені, делікатеси з м’яса птиці та свинини, паштети, хлібці, зельци, шашлик, тощо. Прайс-лист ТМ “Масар” щомісяця поповнюється новими видами м’ясоковбасних виробів та делікатесів. Велика увага приділяється якісним критеріям продукції та виготовляється під чільним наглядом майстрів-технологів.

КОРМОВА БАЗА

Відгодівля курчат і свиней в основному забезпечується власною сировиною. Зокрема на підприємстві функціонує комбікормовий завод. Виробляється соєва олія та соєва макуха, які використовуються як кормові добавки. Є зерносховища та зерносушарки

Замовити нашу продукцію

Наш девіз:
«Якість і безпечність продукції – ключ до конкурентоздатності і процвітання»

ВИСОКІ ВИМОГИ ДО БЕЗПЕЧНОСТІ М’ЯСА ТА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЗА РАХУНОК:

постійного удосконалення системи менеджменту безпечності з використанням сучасного вітчизняного та європейського досвіду;
суворого дотримання санітарних правил у сфері виробництва м’яса та м’ясних продуктів;
постійної ідентифікації, оцінки та управління небезпечними факторами для харчової безпеки;
дотримання всіх законодавчих і нормативних вимог по якості та безпечності продукції, а також охороні навколишнього природного середовища;
підвищення компетентності персоналу, а також створення сприятливих умов на кожному робочому місці для стабільного випуску якісної та безпечної продукції;
розуміння відповідальності кожного працівника фермерського господарства за його внесок у випуск безпечної продукції;
удосконаленні процесів виробництва продукції;
підтримання стабільного фінансового стану;
створення належної інфраструктури розбудова виробничих приміщень, оновлення та модернізація технологічного обладнання;
проведення систематичного моніторингу безпечності м’яса та м’ясної продукції;
залучення працівників фермерського господарства для досягнення стратегічних та повсякденних завдань і цілей, шляхом використання мотивацій, організації навчання та підвищення їх кваліфікації;
Замовити нашу продукцію

Контакти

48260 Україна, Тернопільська обл.,
Гусятинський р-н., м. Копичинці,
вул. І. Богуна 45
Адміністрація:
067-350-95-48

Бухгалтерія:
067-350-63-83
info@masar.ua
facebook instagram

Відділ продажу

067-350-63-87
067-350-67-25
067-350-63-90
067-352-01-86

Менеджер по роботі з оптовими клієнтами Назар:
096-189-64-21
masar-kiev@ukr.net

Категорії

  • Головна
  • Про нас
  • Продукція
  • Подарункові набори
  • Магазини / Доставка / Оплата
  • Контакти

Смачні та якісні ковбачні вироби для всієї родини - ТМ "Масар" м. Тернопіль