Умови зберігання: зберігати за температури від 0˚С до 6˚С та відносній вологості повітря від 75 – до 78%.
Номер партії відповідає даті виробництва.
Умови зберігання: зберігати за температури від 0˚С до 6˚С та відносній вологості повітря від 75 – до 78%.
Номер партії відповідає даті виробництва.
Варені ковбаси
Склад: м’ясна сировина 82% (свинина знежилована напівжирна, м’ясо куряче знежиловане, сало бокове, м’ясо птиці механічної обвалки), вода питна, емульсія зі шкіри свинячої, крохмаль, молоко сухе, сіль кухонна харчова, суміш карагенанів, комплексна харчова добавка (стабілізатор Е450, підсилювач смаку та аромату Е621, ароматизатори (вершкового масла, перець духмяний, перець чорний, мускатний горіх, чілі), гідролізований рослинний протеїн (кукурудза, рапс), антиоксидант Е300), цукор, ароматизатор м’яса, регулятори кислотності Е262, Е330, мальтодекстрин, харчовий барвник Е120, фіксатор кольору Е250. Оболонка продукту – неїстівна.
Може містити сліди: глютену, яєць, сої, продуктів з молока, селери, гірчиці.
Енергетична цінність | На 100 г продукту | |
1172,79 | kJ (кДж) | |
282,56 | kcal (ккал) | |
Жири, з них: | 22,48 | g (г) |
насичені | 7,91 | g (г) |
мононенасичені | 10,11 | g (г) |
поліненасичені | 2,82 | g (г) |
Вуглеводи, з них: | 4,96 | g (г) |
цукри | 1,78 | g (г) |
крохмаль | 2,95 | g (г) |
Харчові волокна | 0,24 | g (г) |
Білки | 15,09 | g (г) |
Сіль | 2,30 | g (г) |